Drie normale weken in Perth -traveldiary 15

Drie normale weken in Perth -traveldiary 15

Ik verveel me dood, nu hoor ik je denken  maar hé je zit toch in Australië? ‘Ja dat klopt, maar ook hier kan ik me vervelen’ Er zijn namelijk zomaar weer drie weken voorbij, drie weken waarin ik elke dag  om 7 uur opstond, lunchboxen maakte, zorgde dat de kinderen op tijd de deur uit gingen, om ze om 3 uur weer op te halen uit school. Hierna deden we samen huiswerk en om 6 uur was ik weer vrij. Saai, elke dag hetzelfde.

Het is een leuke ervaring maar ik ben ook blij dat het over vier weken weer voorbij is. De kinderen zijn soms echt schatjes, maar meestal voel ik me net een politieagent. Ook tijd om te spelen is er weinig want op 4 van de 5 dagen hebben ze sport. In de weekenden heb ik afgesproken met wat meiden die hier ook als AU pair werken, dit zijn dan weer wat lichtpuntjes in mijn week. Zo heb ik  het tweede weekend van juni een tour gedaan door de tunnels van de gevangenis in Fremantle. Dit was echt superleuk, ik deed dit met twee Nederlandse meisjes. We gingen 20 meter de grond in, moesten bukken omdat we er niet konden staan, het was mega donker en we hebben zelfs nog met een bootje door de tunnels gevaren. De rest van de middag hebben we op een terrasje gezeten, net als de dag erna.

Vorige week heb ik een pakketje mogen ontvangen uit Nederland, wat leuk. Allemaal lekkers vanuit Nederland. Dankje pap en mam! Ik heb hier erg van genoten. ( Helaas was alles binnen een week alweer op.)
Het weekend erna ben ik naar de stad gegaan en heb ik daar lekker van het zonnetje en lekker eten genoten met mijn mede Au pairs. Hoogtepuntje van dit weekend: Ik heb een patatje oorlog gegeten, jummie.. wat een verassing dat we dit tegen kwamen.

Morgen ga ik weer een weekendje weg, dus daar heb ik erg veel zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *