Mijn allerlaatste weken in OZ- traveldiary 24

Mijn allerlaatste weken in OZ- traveldiary 24

Na Fraser island was het tijd om met Britt mee naar huis te gaan. Bij het trein station van Ipswich maakte ik kennis met haar hostmoeder en de kindjes, wat een lieve vrouw. Na wat boodschappen reden we naar het huis waar Britt al vijf maanden woont. Die avond aten we wat en gingen op tijd naar bed, beide waren we moe van het leuke weekend.

De dagen erna waren vooral relaxen, Britt moest namelijk gewoon werken. Ik deed een beetje achterstallige dingen op mijn laptop die ik graag wilde doen en keek youtube en films.  Gelukkig waren er nog wel wat dagen waar we wat leuks deden, ik ben namelijk erg slecht in niks doen ben ik achter gekomen na al die maanden Australië.

Zo gingen we twee dagen met oma opstap.1 dag om te lunchen en boodschappen te doen en 1 dag naar Toowoomba waar we ontbeten, lunchde en met de kinderen naar de playground gingen. Ook nam Britt ons 1 dag mee naar een Nederlands café waar ik bitterballen , krokketten en een frikandel at, Jummie.

Ook gingen Britt en ik samen nog een weekendje naar Brisbane, dit was erg leuk.  We shopte in een winkelcentrum, gingen naar ikea, keken de film  ‘IT’ en dronken drankjes in een bar.  Het was erg leuk om Britt weer te zien, geen idee wanneer de volgende keer is wanneer ik haar zie want volgens mij weet ze zelf ook nog niet wanneer ze terug wil komen.

21 september was tijd om naar Sydney te vliegen. Op het vliegveld stond TJ mij al op te wachten, ik had hem een paar maanden geleden in Coffs harbour ontmoet en we hebben al die tijd contact gehouden. Het was superleuk om hem weer te zien en het voelde meteen weer vertrouwd.  Die avond, dronken we wat bij hem thuis, de dag erna moest hij helaas gewoon werken dus besloot ik om Sydney nog even in te gaan. Ik ging opnieuw naar het operahuis en bezocht een soort van markt met allemaal souveniers.  De dagen erna ging TJ verhuizen naar een supermooie locatie vlak bij het strand. We hebben 1 avond met wat van zijn vrienden bij hem thuis gedronken en zijn daarna uitgegaan, de andere avonden hebben we op het strand wat gedronken en gekletst. Dit was een supergezellig laatste weekend in Australie en ik wil zeker nog een keer terug komen! Ik ben in love with Aussie

Nu zit ik alweer bijna een week in Indonesië, waarom gaat de tijd zo snel :( .Ik ga hier lekker van genieten en over twee weken schrijf ik het complete verhaal in een blogbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *