Hele lange dagen tijdens de schoolvakantie – traveldiary 17

Hele lange dagen tijdens de schoolvakantie – traveldiary 17

Wow het is alweer eind Juli, wat gaat de tijd snel. Dit betekend namelijk dat ik alweer langer dan 4 maanden van huis ben (om precies te zijn 8 juli). Het eerste weekend van deze maand was het niet erg lekker weer, koud, regenachtig en het waaide erg hard. Best logisch eigenlijk want de winter is begonnen, de seizoenen zijn hier namelijk andersom dan dat we in Nederland gewend zijn.


De eerste twee weken van Juli hadden de kinderen schoolvakantie en begonnen de laaaaaaange dagen. Ik moest namelijk in plaats van 15 uur 50 uur moest werken. Af e toe zat er een leuke dag tussen maar op de meeste dagen was ik wel weer blij dat de moeder thuis kwam. We deden spelletjes, gingen naar het park en tekende maar het liefst wilde ze toch op de wii of andere elektrische apparatuur spelen.  Dit maakte het daarom ook erg moeilijk om ze te vermaken, ze wilde niks.

Gelukkig kwamen aan deze weken ook weer een einde en heb ik in de weekenden met vriendinnen afgesproken. De week na de vakantie ging ik rollerschaatsen en deden we nog een drankje toe. Superleuk, ik had nog nooit op echte rollerschaatsen met 4 wielen gestaan. De dagen erna heb ik  genoten van het leven met lieve mensen en lekker eten. OOk hebben we nog sleepovers gehad om zo veel mogelijk tijd met elkaar door te brengen.

Donderdag avond zijn we met zijn alle naar een Bar gegaan waar we lekker een burger hebben gegeten en bier hebben gedronken. Dit was voorlopig de laatste keer dat ik ze zag. Ik heb een super goede band opgebouwd met deze meiden, in 10 weken dat ik ze ken kan ik zeker zeggen dat ik ook echt ga missen. Maar ‘I will meet you again in europe girls!!!!’

Vandaag gaat het volgende avontuur beginnen: Ik ga roadtrippen en kamperen  richting Exmouth! Dit ga ik doen met 1 van de vriendinnen en een andere jongen. We huren een auto en gaan kamperen, maar hierover later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *