Naar Australië, New zeeland & Azië

Naar Australië, New zeeland & Azië

Eerder schreef ik dat ik in Juli een vriendin ging opzoeken in Australië, ik zou voor 6 weken naar Australië vertrekken om haar op te zoeken en zoveel mogelijk van het land te zien. Maar doordat ik gestopt ben met mijn opleiding vertrek ik al in maart samen met haar. Het plan is dat we in maart verrekken. Dit is afhankelijk van  het feit of mijn vriendin haar diploma haalt of niet, maar daar ga ik natuurlijk wel van uit! Zodra we dit weten boeken we de tickets.


AUSTRALIË
In Australië willen we gaan werken,  fruit plukken lijkt ons het leukste. Lekker werken in het zonnetje en niet teveel na denken over waar je mee bezig bent. In totaal gaan we hier minimaal 88 dagen werken, want als je dit doet kan je in de toekomst opnieuw een werkvisum aanvragen. We willen op verschillende plekken in het land gaan werken zodat we zo veel mogelijk van Australië zien.
NIEUW-ZEELAND
Tussendoor als een soort van ‘vakantie’ willen we naar New-Zeeland. Hier willen we zoveel mogelijk van het land zien. Op internet en op verschillende Facebookgroepen heb ik al heel veel mooie plekjes gezien. Wat we precies gaan bekijken is  afhankelijk van hoe we in nieuw-zeeland reizen. Misschien huren we een auto of misschien doen we alles met het Openbaar vervoer. Afhankelijk van dat bepalen we onze route.
AZIË
Zodra we 88 dagen hebben gewerkt  in Australië en New-Zeeland hebben bekeken willen we naar Azië. In Azië willen we naar: Thailand, Vietnam, Laos, Singapore, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar en de Filipijnen. Of dit allemaal gaat lukken en in welke volgorde we de landen gaan bezoeken zijn we nog niet uit. Maar we plannen  natuurlijk ook niet te veel, zien hoe het loopt is veel leuker

Tijdens deze reis ga ik mijn reisverhalen op dit blog plaatsen, dus wil je op de hoogte blijven van mijn reis zou ik mijn blog zeker in de gaten blijven houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *