van Surfers paradise naar Byron Bay – TRAVELDIAR 7

van Surfers paradise naar Byron Bay – TRAVELDIAR 7

Wat heb ik genoten zeg de afgelopen dagen. Het was echt een beetje zoals ik had gehopt zoals het zou zijn. Na Brisbane vertrok ik naar Surfers Paradise aan de Gold Coast, erg leuk stadje maar niet veel te beleven. Ik ben hier dus ook maar 2 nachten gebleven en heb die ene dag heerlijk op het strand gelegen. De dag erna ben ik doorgereisd naar Byron Bay. Hier dacht ik ook twee nachten te blijven maar heb dit uiteindelijk met een dag verlengd.

Ik zag namelijk op zaterdag een berichtje op Facebook voorbij komen van twee mede Dutchies. Ze vroegen om andere Dutchies in Byron Bay om een drankje te doen. Ik reageerde en de volgende avond  zijn we met ze drieën wat gaan eten bij een burger tentje. Jammie!  Daarna hebben we nog wat biertjes gedronken in het Beach hotel waar ook nog een andere jongen joinde. Dit werd een erg leuke avond! Helaas sluit alles mega vroeg in Australië en lag ik om 12.30 AM alweer in mijn bed.

De volgende dag ben ik met dezelfde Dutchies naar het strand geweest en heb ik heerlijk genoten van het zonnetje (weer een stukje bruiner geworden)  ’s Avonds hebben we  met ze drieën pannenkoeken gebakken . Wat een heerlijkheid, deze had ik gemist. Nog een ijsje toe en toen vroeg naar bed want de volgende ochtend stonden we al om 4.30 AM op om de zonsopgang te bekijken. Rond vijf uur liepen we met ze drieën naar het meest oostelijke puntje van Australië en om 06.01 AM kwam de zon op, dit was echt supermooi om te zien.  Daarna ben ik nog even mijn bed in gedoken, om 11 uur stonden we bij e shuttle bus naar Nimbin, dit zou HET hippie stadje zijn.

Maar het bleek een oprechte teleurstelling te zijn, NImbin was letterlijk 1 straat en echt superveel hippies heb ik nou ook weer niet gezien. Dus hebben we maar weer een heerlijke burger gegeten. Bij twrugkomst in Byron Bay hebben we de dag afgesloten met een heerlijke cocktail en wat bier. Later die avond zijn we nog naar Cheeky monkeys geweest waar we ook nog wat bier dronken. En dit was een tent waar je kon dansen. Eindelijk, dit had ik gemist!

De dag erna ben ik om 11.30 AM richting Yamba vertrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *