Een week in Adelaide – TRAVELDIARY 12

Een week in Adelaide – TRAVELDIARY 12

Op 14 mei ben ik aangekomen in Perth, maar de week daarvoor bracht ik door in Adelaide. Iets later dan gepland maar vanaf vandaag kan je lezen wat ik daar deed. 

4 mei kwam ik aan. Om half 12 in de avond, iets later dan gepland vanwege mijn vlucht die vertraagd was. Gelukkig kon ik nog inchecken in het hostel dat ik had geboekt en direct daarna ben ik gaan slapen.  Op vrijdag en zaterdag ging ik uit met wat Nederlandse mensen. Overdag heb ik niet zoveel uitgevoerd.  Maandag heb ik rondgelopen door de stad en dinsdag ben ik met de bus naar de botanic gardens van mount lofty geweest. Dit was echt prachtig, alle bomen waren in herfstkleuren en op een moment dat ik het niet verwachte zag ik een koala vanaf de grond omhoog klimmen een boom in.

Woensdag en donderdag ben ik naar kangaroo island geweest wat je HIER kan lezen en zien.

Vrijdag, zaterdag en zondag heb ik heerlijk van het zonnetje genoten.  Eigenlijk heb ik maar weinig gedaan in Adelaide, het is een leuke stad hoor maar na twee dagen heb je het wel gezien.  In de omgeving kan je wel het een en ander doen maar in de stad zelf viel het erg tegen.

vandaar even een korte update en de update over mijn werk als au pair zal snel volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *