Weekendje richting het noorden – traveldiary 16

Weekendje richting het noorden – traveldiary 16

Helaas is het weekend alweer voorbij maar wat was het leuk. Samen met zeven ander meiden, waarvan ik er al drie kende hebben we een auto gehuurd en zijn we richting Lancelin gereden. Dit is twee uur richting het noorden. Wat we daar gingen doen lees je in dit blogbericht.  

In Lancelin hadden we een hostel geboekt, toen we hier aankwamen hebben we ingecheckt en hebben we koffie met wat lekkers gehaald bij de plaatselijke bakkerij. Hierna hebben we boodschappen gedaan voor het avondeten en zijn we richting de Pinnacles gereden. Tussendoor zijn we nog op een aantal mooie plekken gestopt, waar ik mooie foto’s heb gemaakt en we lekker van het zonnetje genoten. Eenmaal bij de Pinnacles was de zon aan het ondergaan. Ook hier heb een hoop mooie foto’s kunnen maken, waaronder van mezelf in deze woestijnachtige omgeving met een hele hoop rotsen. Eenmaal terug bij het hostel hebben we samen gekookt, gegeten en spelletjes gedaan. Toen iedereen naar bed was heb ik nog even getafeltennist en Nederlandse muziek geluisterd met een mede-Dutchie.

De volgende dag heb ik heerlijk rustig aangedaan met de helft van de groep terwijl de andere helft van de groep opnieuw naar de Pinnacles ging. Wij hebben heerlijk over het strand gelopen en zijn opnieuw naar de bakker gegaan.. genieten! Toen iedereen weer terug was zijn we naar de Lancelin Sand dunes gereden, hier hebben we een board gehuurd en zijn we gaan Sandboarden. Wauw het was de tweede keer dat ik het deed maar ik vind het zo ontzettend leuk :) Ik heb echt genoten en kon zelfs staand van de duinen af. Na een paar uurtjes was het tijd om weer richting Perth te rijden. Nog een paar stops onderweg en na een Pizza in het centrum was dit leuke weekend voorbij.

Nog maar 3 weken als AU Pair en dan is het voorbij.. Stiekem ben ik daar erg blij mee! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *