OVER DEMI

OVER DEMI

-Travel is the only thing you can buy that makes you richer- 

 

Mijn naam is Demi en ik ben geboren op 20 april 1994 in Alkmaar, ik leef om te reizen en zoveel mogelijk van de wereld te zien! Dit alles is begonnen toen ik in maart 2016 met mijn backpack en  reismaatje naar Riga (oost-Europa) vertrok. we hebben 19 verschillende landen bezocht waar we voornamelijk de hoofdsteden bezochten. Ik zag 22 verschillende steden.

In Maart 2017 ben ik begonnen aan een langere backpackreis. Ik ben afgereisd naar Australië, Indonesië, Singapore en Vietnam. In november hetzelfde jaar ben ik een stuk wijzer en een ervaring rijker teruggekomen. Op mijn blog vind je 29 traveldiary’s over deze reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *