OVER DEMI

OVER DEMI

-Travel is the only thing you can buy that makes you richer- 

 

Mijn naam is Demi en ik ben geboren op 20 april 1994 in Alkmaar, ik leef om te reizen en zoveel mogelijk van de wereld te zien! Dit alles is begonnen toen ik in maart 2016 met mijn backpack en  reismaatje naar Riga (oost-Europa) vertrok. we hebben 19 verschillende landen bezocht waar we voornamelijk de hoofdsteden bezochten. Ik zag 22 verschillende steden.

Op dit moment ben ik begonnen met mijn reis in Australië. Ik zal hier ongeveer 5 a 6 maanden blijven en daarna verder reizen naar New Zeeland en Azië. Ik doe deze reis samen met een goede vriendin van mij en probeer minimaal een keer per week een reisverslag te schrijven voor op mijn blog. Tussendoor zullen er zo af en toe ook nog andere blogberichten online komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *